Güvenlikte Yeni Nesil Çözümler.

Nobel Sistem, güvenlikte uzmanlık ve deneyimin mükemmel bir birleşimiyle müşterilerine güvenilir çözümler sunmaya devam etmektedir.

Yangın Alarm Sistemleri.

Nobel Sistem, güvenlikte uzmanlık ve deneyimin mükemmel bir birleşimiyle müşterilerine güvenilir çözümler sunmaya devam etmektedir.

Otopark Bariyeri Sistemleri.

Nobel Sistem, güvenlikte uzmanlık ve deneyimin mükemmel bir birleşimiyle müşterilerine güvenilir çözümler sunmaya devam etmektedir.

Hizmetlerimiz.

Nobel Sistem olarak, müşterilerimizin teknoloji ihtiyaçlarını anlamak ve onlara en iyi çözümleri sunmak için çalışıyoruz. Eğer sizin de teknoloji ihtiyaçlarınız varsa, bize ulaşarak nasıl yardımcı olabileceğimizi konuşabiliriz.

100+ Google Yorum

Deneyimlerimizi keşfedin.

Fiber Optik Sonlandırma

Fiber optik sonlandırma, kablonun diğer kablolara veya cihazlara bağlanmasına izin veren bir duvar prizi veya ekipman gibi bir cihaza fiber veya tel bağlantısıdır.

Telefon Santrali

Aynı ağ üzerindeki telefonların birbirleriyle sabit telefon şebekesine çıkmadan haberleşmelerini sağlar.

Bariyer Sistemleri

Ücretli otopark bariyer sistemlerimiz, otopark işletmecilerinin ödeme ve geçiş işlemlerini etkili bir şekilde yönetmeleri için tasarlanmıştır.

Network Sistemleri

Network ağı altyapısı projelendirme, planlama ve uygulama işlemleri anahtar teslim yapılmaktadır.

Yangın Algılama Sistemleri

Yangın algılama sistemleri, yürürlükteki yangından korunma yönetmeliklerine ve ilgili standartlara uygun olarak tasarlanmaktadır.

Geçiş Kontrol Sistemleri

Geçiş kontrol sistemi; Turnike sistemleri, kartlı geçiş sistemi, parmak izi okuyucu terminalleri, yüz okuma cihazları, plaka tanıma sistemleri, kollu bariyer ve otopark sistemleri gibi çeşitli ürün dallarından oluşmaktadır.

İstatistikler.

Nobel Sistem ile birlikte büyüyün, gelişin ve yenilik yapın.

500+

Kurumsal Proje

10k

Bireysel Müşteri

22

Partnerlik Anlaşması

3+

Ülke İhracatı

Hakkımızda

Güvenlikte 24 Yılın Verdiği Deneyim ve Güven

2018 yılında sektörde 15 yıllık deneyime sahip uzman kurucular

tarafından Ankara merkezli olarak hayata geçen Nobel Sistem, Türkiye'nin her noktasına kapsamlı teknik destek sunmaktadır. IP kameralar, yangın alarm sistemleri, güvenlik kameraları, fiber optik sonlandırma ve daha pek çok alanda sağladığı çeşitli hizmetlerle sektörde öncü bir konumda yer almaktadır.

Güvenlik Kamerası

Network Sistemi

Fiber Optik Sonlandırma

Esnek Çözümler

Öne Çıkan Özelliklerimiz.

Bilgi ve becerilerimizi müşterilerimizin hizmetine sunmak için her gün çalışıyoruz

  • Teknik Destek Ekibi
  • Yerinde Ücretsiz Ön Keşif
  • Sertifikalarımız
  • Referanslarımız
Teknik Destek Ekibi

Uzman Teknik Destek Ekibimizle Yanınızdayız

Nobel Sistem olarak, profesyonel teknik destek ekibimizle her zaman yanınızdayız. Güvenlik çözümlerinizin sorunsuz çalışmasını sağlamak için kesintisiz destek sunuyoruz.

7/24 kesintisiz teknik destek hizmeti

Hızlı çözüm odaklı müdahale ve sorun giderme

Yerinde Ücretsiz Ön Keşif

Yerinde Ücretsiz Ön Keşif İmkanı

Nobel Sistem, projenizin en iyi şekilde planlanması için yerinde ücretsiz ön keşif hizmeti sunar. İhtiyaçlarınızı yerinde analiz ederek size en uygun çözümleri sunuyoruz.

Proje ihtiyaçlarının yerinde detaylı analizi.

Uygun güvenlik çözümleri için profesyonel danışmanlık.

Sertifikalarımız

Güvenliğinizi Belgelerle Güvence Altına Alıyoruz

Nobel Sistem, uluslararası standartlara uygun sertifikalarla güvenliğinizi garanti altına alır. Tüm projelerimiz, en yüksek kalite standartlarına göre sertifikalandırılmıştır.

Uluslararası geçerliliğe sahip kalite ve güvenlik sertifikaları

En yüksek standartlara uygun proje teslimatı

Referanslarımız

Güvenilir İş Ortaklarımız

Nobel Sistem, yıllar içinde birçok prestijli projeye imza atmıştır. Referanslarımız, güvenilirliğimizin ve uzmanlığımızın en iyi göstergesidir.

Başarılı projelerle geniş müşteri portföyü

Sektörde önde gelen firmalarla iş birlikleri

S.S.S

Merak Edilen Sorular.

Nobel Sistem, güvenlikte uzmanlık ve deneyimin mükemmel bir birleşimiyle müşterilerine güvenilir çözümler sunmaya devam etmektedir.

Nobel Sistem hangi sektörlerde hizmet veriyor?

Nobel Sistem, eğitim, havalimanı, lojistik, sağlık, savunma sanayi ve turizm gibi birçok farklı sektöre özel güvenlik ve iletişim çözümleri sunmaktadır.

Yerinde ücretsiz ön keşif hizmeti nasıl çalışıyor?

Nobel Sistem, projelerinizin ihtiyaçlarını yerinde analiz etmek için ücretsiz ön keşif hizmeti sunar. Uzman ekibimiz, projenizin gereksinimlerini belirleyerek size en uygun çözümleri önerir.

Nobel Sistem’in sahip olduğu sertifikalar nelerdir?

Nobel Sistem, uluslararası kalite ve güvenlik standartlarına uygun çeşitli sertifikalara sahiptir. Bu sertifikalar, sunduğumuz hizmetlerin güvenilirliğini ve kalitesini belgelemektedir.

Kamera güvenlik sistemleriniz hangi özelliklere sahip?

Nobel Sistem’in kamera güvenlik çözümleri, yüksek çözünürlüklü görüntü kalitesi, gece görüşü, uzaktan izleme imkanı ve hareket algılama gibi gelişmiş özellikler sunar. Bu sistemler, güvenliğinizi en üst seviyede tutmak için tasarlanmıştır.

Müşteri Temsilciminiz ile Görüşerek Teklifimizi Hemen Alın!

Fiber optik sonlandırma, güvenlik kamera sistemleri, zayıf akım sistemleri, yangın algılama sistemleri, network sistemleri ve uydu internet gibi çözümler hakkında bilgi almak için müşteri temsilcimizle iletişime geçebilirsiniz.